Zo vind je het beste hoesje voor de iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is het kleine broertje van de iPhone 12. Net als de iPhone 12 heeft dit toestel een dubbele camera, oled-scherm en toegang tot 5G, maar dat alles in een wat compacter jasje. Niet alleen is deze iPhone net zo mooi als de iPhone 12, doordat de telefoon kleiner is, kun je hem ook makkelijker bedienen en handiger meenemen. Net als iedere andere telefoon is de iPhone 12 mini vatbaar voor krassen en beschadigingen. Ook zijn niet alle mensen even handig en ongeluk zit in een klein hoekje waardoor de telefoon nog wel eens kan vallen. Daarom kun je er het beste een goede hoes omheen doen. Hier vind je iPhone 12 mini hoesjes waarmee je onbezorgd van je telefoon kunt genieten

TPU Clear Case iPhone 12 Mini

De eerste hoes die fantastisch is voor je iPhone is een TPU Clear Case. Dit hoesje is zoals de naam al zegt gemaakt van TPU. Hierdoor zijn ze heel schokbestendig. TPU staat erom bekend dat het vormvast is, maar toch heel flexibel. TPU is een van de populairste materialen voor hoesjes, ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor iPad cases. Ook is het hoesje vrij dun, zodat de contouren van je iPhone er mooi uit naar voren komen. Bovendien is deze case doorzichtig zodat je je mooie toestel nog steeds goed kunt zien.

Clear Rugged Case TPU

De tweede hoes voor je iPhone 12 mini is wederom gemaakt van TPU, maar deze hoes heeft extra stevige hoeken waardoor je iPhone nog beter beschermd is tegen schokken en stoten. Deze hoes ziet er een stuk minder gestroomlijnd uit dan de vorige, maar als je op zoek bent naar een stoere hoes dan kan dit wel eens wat voor jou zijn. Ook deze hoes is doorzichtig, waardoor je de telefoon zelf nog mooi kunt zien. Ook dit soort hoesje is verkrijgbaar voor een heleboel andere modellen en als iPad case.

0.3mm Ultra Dun Hoesje

Het derde soort hoesje is het ultra dun hoesje. Dit hoesje is, zoals de naam al zegt, heel erg dun. Dit is een hoesje speciaal voor iemand die het liefst zo min mogelijk merkt van een hoesje. Doordat de case heel dun is voel je bijna niet dat hij om je telefoon heen zit, maar geniet je wel van bescherming. Het ultra dunne hoesje beschermt goed tegen krassen, maar is niet gemaakt van TPU zoals de eerste twee. Hierdoor moet je nog steeds oppassen dat je je telefoon niet laat vallen, want daar is deze hoes niet sterk genoeg voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *