Wees voorbereid op het komende lenteseizoen met de beste tuinartikelen!

Het lenteseizoen komt er weer aan en dat is goed nieuws voor de tuinliefhebbers. Er kan weer op een creatieve manier gewerkt worden aan de tuin. Ik kan zelf nooit wachten tot de winter voorbij is, dat ik weer kan genieten van het weer en van mijn mooie tuin. Je kan je tuin op verschillende manieren invullen en ik hou persoonlijk van een groene tuin. Dit geeft meer leven en zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach in mijn tuin kan liggen, met alle privacy van de wereld. Ik neem jullie daarom mee en laat zien hoe ik mijn eigen tuin inricht tijdens de mooie lente- en zomermaanden. 

Tuin inrichting

Ik ben dus echt een tuingek en hou van mijn tuin. Ik probeer er elk jaar zoveel mogelijk aan te doen en nodig mijn vrienden en familie graag uit. Natuurlijk kan dit niet meer tijdens de coronatijden, maar gelukkig kan ik zelf nog wel genieten van mijn tuin. Ik probeer mijn tuin altijd zo groen mogelijk in houden. Ten eerste begin in met een mooie kunstgrasmat. Deze grasmat vult ongeveer 50% van mijn tuin en biedt echt een meerwaarde in mijn tuin. Ik hou zelf ook van planten en kleine beeldjes. Deze planten kunnen zelf besteld worden en kan ingevuld worden hoe jij dat zelf wilt. Ik houd persoonlijk van planten met verschillende kleuren. Dit doe ik, omdat mijn tuin anders volledig groen is en de planten bieden dus variatie in mijn tuin. 

Los van dat ik mijn tuin zo veel mogelijk kleur probeer te geven, vind ik mijn schutting het belangrijkst. Ik deel de schutting met mijn buren en hoewel ik mijn buren hele aardige mensen vind, vind ik privacy belangrijk. Ik geef mijn tuin privacy, door middel van klimplanten. Deze klimplaten groeien op mijn schutting en zorgen voor dichtheid in mijn tuin. Zo hoef ik me geen zorgen te maken om andere mensen en bieden zelf bescherming tegen slechte weer. Ikzelf houd van hedera klimop planten. Ik gebruik deze jaarlijks en gaan zelfs mee in de herfst en een groot deel van de winter. Het zorgt voor meer kleur, maar ook voor bescherming en dat vind ik heel belangrijk.

Tuinplanten kopen

WIlt u zelf ook tuinplanten aanschaffen voor uw tuin, dat is mogelijk! Het internet staat vol met verschillende websites waar zowel tuinplanten, als klimop planten aangeschaft worden. Wees daarom voorbereid op de lentemaanden en richt jouw eigen tuin met klasse in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *