Veranderingen

Soms kan je wel is het idee hebben dat je je eigen huis een beetje saai begint te vinden. Dit is iets heel gebruikelijks en overkomt heel wat mensen. Iedereen maakt dit wel eens mee in zijn of haar leven. Of het nou om de woonkamer, de slaapkamer of de keuken gaat. Als het financieel en praktisch mogelijk is om wat veranderingen aan te brengen in de desbetreffende ruimte zal ik daar zeker voor kiezen! Je kan kiezen voor drastische veranderingen zoals een hele nieuwe muur, nieuwe meubelen of een nieuw aanrechtblad. Maar het hoeft niet altijd zo ver te gaan, een aantal nieuwe planten, nieuwe accessoires of een andere indeling kan ook al een groot verschil maken!

Een zomers interieur

We gaan natuurlijk alweer richting de lente en de zomer en dit kan je ook toepassen in je huis. Door een wat andere stijl toe te passen kan je je woonkamer een hele opfrisbeurt geven! Bij een zomers interieur kan je denken aan mooie azuurblauwe muren, zomerse schilderijen aan de muur en misschien wel mooie accessoires met schelpen etc. ook met de lichtinval kan je spelen in een zomers interieur. Hoe lichter een ruimte is, des te zonniger het zal lijken in huis. Natuurlijke kleuren zoals blauwtinten en groentinten geven een gevoel van frisheid en vrolijkheid. Waarschijnlijk zal je normaal wat meer neigen naar grijs en bruin tinten voor in je interieur. Maar in een zomers interieur mag je uitpakken qua kleuren. Verschillende felle kleuren bij elkaar mag dan allemaal. En verse bloemen en planten doen het altijd goed om je een zomers gevoel te geven. Wat mooie hangplanten of een mooie grote palmboom in je huis zal je gelijk een gevoel van vreugde geven. Je vloer doet ook een hele hoop. Een donkere harde houten vloer zal beter bij een winters interieur passen. En een lichte laminaat vloer zal erg mooi staan bij alle kleurrijke accessoires in je huis.

De tuin

Als je nou tevreden bent met je veranderingen in je woonkamer/slaapkamer of keuken alleen je uitzicht op de tuin is nog niet optimaal. Grote kans dat je tuin er na de koude winter grauw bij ligt. Een mooie tuin voor de zomer is ook zeker niet onbelangrijk! Laat je tuin aanpakken door een hovenier en plaats zelf wat nieuwe accessoires of tuinmeubelen. Een nieuw tuinmeubel kan al een groot verschil geven aan je tuin. Heb je kinderen die veel speelgoed in de tuin laten rondslingeren? Kijk dan is naar een opbergbox tuin. Hier kunnen zij al hun speelgoed in kwijt als ze uitgespeeld zijn. Zo zal jouw tuin er altijd netjes opgeruimd bij liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *