Ruime collectie kwalitatieve sneakers

Een van de nieuwste modellen van het merk Mason Garments is de Firenze. Deze sneaker is gemaakt uit verschillende soorten leur, en heeft daarnaast ook diverse kleuren. Deze sneaker is erg populair aangezien hij is gemaakt van een hoge kwaliteit kalfsleer en daarnaast komt het materiaal nubuck ook terug in deze mason garments sneakers. Veel sneakers van het merk kun je herkennen aan het logo M, deze M is vaak in het goud afgebeeld en staat op de zijkant van de mason garments sneakers. Ook zijn er sneakers met een witte geribbelde zool, en kun je kiezen uit nog meer andere modellen.

Het merk

Het merk mason garments gaat al een tijdje mee en was in maar liefst 2012 opgericht. Iedereen die een sneaker van dit merk in het verleden heeft aangeschaft weet wat voor een hoogwaardige kwaliteit de schoen heeft en daarnaast ook een fantastisch comfort. De schoenen zijn zo gemaakt dat je er zonder problemen de hele dag op rond kunt lopen. Daarnaast zijn de sneakers ook ontwikkeld door een team van multiculturele ontwerpers en designers. Dit doen ze om de sneakers aantrekkelijk te maken voor een grote doelgroep en dat veel verschillende mensen een paar mason garments kunnen aanschaffen. Het merk is verkrijgbaar in veel warenhuizen in Nederland maar ook online is er veel verkrijgbaarheid. Kies wel voor een betrouwbare aanbieder van Mason Garments, zoals Hans Voortman.

Hans Voortman

Hans Voortman is een grote aanbod van mode voor mannen en bied een grote collectie aan verschillende kledingstukken en ook verschillende sneaker merken. Zo kun jij ook je favoriete paar sneakers van mason garments bestellen via de site van Hans Voortman. Hans Voortman is een betrouwbare verkoper en heeft exclusief een samenwerking met mason garments om hun sneakers te verkopen. Kies bijvoorbeeld voor het model roma dat redelijk recent is uitgebracht en herkenbaar is aan de cleane en ook de minimalistische look. Of kies voor het firenze of genova series model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *