RAAMDECORATIE

Wanneer je plannen gaat maken om je huis te verbouwen of gewoon wat aanpassingen te doen in je woon- of slaapkamer dan moet je ook altijd nadenken wat je met je raamdecoratie gaat doen. En je hebt daarin eindeloze mogelijkheden.  Van rolgordijnen tot lamellen en van jaloezieën tot vouwgordijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hoe maak jij van je toch iets wat saaie woonkamer een paleis waar zelfs de meest bekende woonstylisten een puntje aan kunnen zuigen? 

RAAMDECORATIE AANSCHAFFEN

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de vele voordelen die raamdecoratie heeft. Zo houdt dit het felle licht buiten en warmt het binnen niet zo ontzettend op. Een eigen sauna is natuurlijk leuk, maar niet als het je hele woonkamer is en je er uren in moet vertoeven. Verder zorg je met de juiste raamdecoratie voor een stuk privacy. De inkijk van buitenaf wordt namelijk een stuk verminderd. Niets is zo vervelend als de bemoeizuchtige buurman die telkens probeert bij je naar binnen te kijken of je er wel of niet bent. Verder brengt een goede raamdecoratie ook veel sfeer in je huis. Het kan je een warm en vertrouwd gevoel geven waarbij je je echt thuis voelt.

HOUTEN JALOEZIEËN ZWART

In een warme stijl passen houten jaloezieën in de kleur zwart. Het is een natuurlijke manier van raamdecoratie. Dit omdat de lamellen die erin verwerkt zijn, ook echt van hout zijn. Je kunt altijd uitgaan van de beste kwaliteit lindehout of bamboe. Aan deze houten jaloezieën wordt altijd een ladderband toegevoegd zodat het effect nog meer chique wordt. Deze band is altijd in dezelfde kleur als de keuze van je jaloezieën. In dit geval heb je dus een zwarte ladderband. Door deze ladderband zijn ook de uitgangen van de koordjes waarmee je de jaloezieën open en dicht doen weggewerkt. Er wordt ook nog gezorgd voor het op maat maken van je keuze. Zo hoef je niet zelf aan de slag om ze om ze op de juiste maat te krijgen.

VOORDELEN HOUTEN JALOEZIEËN

Wanneer je de definitieve keuze hebt gemaakt voor houten jaloezieën zul je merken dat je vele kanten op kunt. Met een houten look maak je van je ruimte een warme, stoere, maar toch ook een klassieke kamer en met de keuze voor een donkere kleur zoals zwart houd je de warmte van de zon buiten. Zo heb je eigenlijk een duurzame airco aangebracht! Verder heb je keuze gemaakt in stevig en solide materiaal dat niet snel kapot gaat en waarmee je jaren vooruit kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *