Over minder dan een maand is het alweer zover

De dag van de liefde en de geheime aanbidders. Een dag die elke single het liefst gewoon overslaat. Het is meer een commerciële dag geworden dan echt de intentie die het eerst had. Als geheime aanbidder met de billen bloot om aan iemand aan te geven dat je diegene zag zitten. Nu doen meer geliefden het om elkaar wat meer te verwennen en vertellen dat ze van elkaar houden. Maar eigenlijk moet je toch altijd en elke dag laten merken dat je van die persoon houdt?

 

Valentijnsdag vieren

Maar wil je alsnog Valentijnsdag vieren, als geliefde, geheime aanbidder of gewoon met je vrienden omdat je elkaar hebt. Dan kan je natuurlijk, wat veel mensen doen, chocolade bezorgen. Even wat lekkers opsturen om iemand te vertellen dat die speciaal is en dat je van ze houdt. En valentijn chocolade is natuurlijk ook weer heel leuk. Want de mooie kleuren en leuke hartjes doen het altijd goed natuurlijk.

 

Maar met valentijn kan je natuurlijk ook mooie bloemen laten bezorgen. Of een bon bestellen bij jullie favoriete restaurant zodat je na de lockdown lekker samen kunnen genieten van een lekker etentje. En dan steun je natuurlijk ook gelijk de lokale ondernemers wat je in deze tijden wel moet blijven doen. En misschien ga je zelf wel die avond een lekker maaltje koken die je daarna samen met romantisch kaarslicht kan opeten. Om daarna op de bank te ploffen en jullie favoriete film of serie te gaan kijken. Het is allemaal mogelijk natuurlijk. Het is alleen jammer dat je tijdens de lockdown minder kan en je dan ook wat creatiever moet worden met hoe je iemand doet verrassen. Maar die creativiteit is tijdens deze crisis wel vaker op de proef gesteld en kan je natuurlijk nu ook wel even goed gebruiken. En vaak is jouw partner al blij met een klein gebaar en hoef je niet altijd heel groot uit te pakken natuurlijk.

 

En wie weet, wanneer je geen partner hebt, geniet je deze dag lekker van jouw eigen liefde en doe je een dagje self love en pak je tijd voor jezelf. Ook dat mag natuurlijk en is helemaal niet zo verkeerd om te doen. Dus hoe je Valentijnsdag ook viert. Met iemand, alleen of gewoon met jouw vrienden, de dag kom je ook wel weer doorheen. En laten we onthouden dat het eigenlijk een dag is zoals alle andere dagen en dat je de mensen om je heen altijd moet laten weten dat je om ze geeft en van ze houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *