Met woonaccessoires maak je je huis nog gezelliger

Voor de meeste mensen duurt het nog even voor de kerstboom neergezet zal worden. Meestal "moet" eerst de Sint het land weer hebben verlaten. Maar dat wil niet zeggen dat je tot die tijd in een ongezellig huis hoeft te zitten! Je kunt ook nu best wat extra gezelligheid gebruiken. De dagen zijn kort en het is al vroeg donker. De ultieme tijd om eens lekker te gaan shoppen voor mooie woonaccessoires! Woonaccessoires zijn trouwens ook een erg leuk Sinterklaas- of kerstcadeau. Je kunt met woonaccessoires alle kanten op. Van romantisch tot stoer, van stylistisch tot warm. Het is maar net wat bij jou past!

Denk bij woonaccessoires niet alleen aan kaarsen en vazen

Natuurlijk zijn kaarsen en vazen dé ultieme sfeermakers in huis, maar er is meer. Zo kun je bijvoorbeeld een mooi plaid kopen. Een lekker warm plaid voor op de bank, kopje thee en een stuk chocoladeletter erbij en een serie "bingen". Dit plaid kun je ook heel goed gebruiken onder de overkapping. Je kunt dan, ook als er straks misschien een pak sneeuw ligt, toch lekker zitten in de veranda. De heater aan en een mooi kleed op de vloer tegen de optrekkende kou en natuurlijk een warm plaid om je heen. Heerlijk!

Kleed je huiskamer eens anders aan

Het is heel gebruikelijk om telkens alles hetzelfde te laten. Je hebt een x-aantal jaren geleden deze inrichting gekocht en helemaal naar je zin gestyled, maar wat nu als je toch eens gaat voor een andere kleur? Dat je eens kiest voor zachtroze bij je donkerbruine bank in plaats van die blauwe kussens? Of dat je de foto's op je dressoir eens voorziet van nieuwe lijstjes? Het kan allemaal voor relatief weinig geld. Je hebt dan, door een paar items te veranderen weer eens iets anders om naar te kijken. Het zal voelen alsof je je huis compleet opnieuw hebt ingericht. En dat met maar een paar woonaccessoires!

Of je pakt het grootser aan

Ben je nog wel tevreden over je meubels, maar vind je alle accessoires die je hebt staan wat ouderwets? Dan is het tijd om al die zaken in een grote doos te doen en naar de kringloop of een vriendin te brengen. Als je dan ziet dat het wel erg leeg is, dan is dit hét moment om een muur te schilderen in een mooie kleur en dan bijpassende woonaccessoires te zoeken. Vergeet dan ook niet om een fijn kleed voor onder de zithoek te kiezen en zelfs nieuwe lampen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *