Maak je huis leuker met deze tips!

Ieder huis is anders, dat is niet gek want in ieder huis woont ook iemand anders. En ons huis is toch een soort reflectie van onszelf dus al die verschillende persoonlijkheden, zien we terug in iedere huiskamer. De één is geordend en netjes, compleet in zwart en wit, de ander staat vol met planten, tierelantijntjes en je vindt er alle kleuren van de regenboog. In deze blog geef ik je wat extra tips om je huiskamer op te leuken, die komen altijd wel van pas hoe je huis er ook uitziet! Lees je mee?

Gezelligheid en functie

Een huis is er niet alleen voor je primaire levensbehoeften, het is ook een plek waar we als mensen samen komen. We spenderen in huis veel tijd met onze dierbaren. En één van de plekken in huis waar we dat het meeste doen, is de keuken! Tijd dus om die keukentafel aan te pakken en daar iets gezelligs van te maken. Ken je dat concept in restaurants waar aan één kant van een tafel een lange bank staat? Tijd om dat in huis door te voeren. Wedden dat men er dan nog vaker zit? Het staat niet alleen gezellig, een bank om in te zitten, is ook nog eens erg comfortabel. Zet aan de andere kant een set van een buffelleer eetkamerstoel neer en je hebt meteen een nieuwe look in de keuken.

Weg met het zwarte vlak

Menig huishouden heeft in de woonkamer een zwart vlak staan of hangen. Jawel: de televisie. Het is bijna gek als je het niet hebt maar als we eerlijk zijn, ziet het er niet zo mooi uit. Gelukkig is er een oplossing voor. Tegenwoordig kan je prachtige televisies kopen die ook fungeren als schilderij wanneer je hem niet gebruikt om je favoriete shows te kijken! Zo voeg je een kunstwerk toe aan je huis, haal je het lege zwarte vlak weg en hoef je nog steeds niets in te leveren als het om je entertainment gaat.

Mooi én warm

Een andere tip is de spiegel met verwarming. Ideaal in de koude maanden, maar sowieso handig in de badkamer. Door de verwarming in de spiegel beslaat deze namelijk niet na een stomende douche. Zo kan je je alsnog opmaken, of op een andere manier verzorgen en het is ook nog eens lekker warm in huis. Laat die winter maar komen.

En zo zijn er nog tal van handige tips in huis die de boel gezelliger maken of handiger in gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *