Lekker ruim liggen in je bed

matras 100 x 200

Vind je een eenpersoonsbed te smal om in te liggen, maar een bed voor twee personen is is te breed? Dan is een matras van 100 x 200 uitstekend geschikt voor jou, je hebt meer ruimte als een normaal matras, maar toch ook weer niet zoveel als in een tweepersoonsbed. Een goede nachtrust heb je nodig om te kunnen functioneren, maar ook je gezondheid mag er niet onder te lijden hebben. Welk matras je ook nodig hebt, ieder matras is voorzien van de beste eigenschappen.

Je eigen matras samenstellen

Net zoals bij de andere matrassen kun je bij het matras 100 x 200 ook de kern en de toplaag samenstellen, op deze manier heb je altijd precies het matras wat jij wenst en waar je lekker in slaapt. Alle matrassen van perfecthomeshop.eu zijn vervaardigd in Nederland en voldoen aan de hoogste eisen die de EU hieraan stelt. Comfort is gegarandeerd door de eersteklas materialen die worden gebruikt, de matrassen zijn geschikt voor personen van 50 tot 150 kilogram. 

matras 100 x 200

Geschikt voor alle bodems

Het matras 100 x 200 is net zoals alle andere matrassen geschikt voor iedere bodem, of je nu een lattenbodem hebt of een plat vlak. Maak je gebruik van een plat grondvlak dan zul je merken dat je een stevige ondergrond hebt, wil je wat meer comfort dan is een boxspring een goed alternatief. Een van de eigenschappen van een boxspring is het absorberen van druk, je ligt comfortabel en hebt precies de druk die je nodig hebt voor een goede nachtrust. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *