Kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes? Begin op tijd!

De zomer moet nog beginnen, maar toch is het nu al de tijd om verder te denken. Want voor je er erg in hebt, is het alweer december. En dan zul je je relaties eens in de watten willen leggen. Dat hoeven echt geen grote cadeaus te zijn. Kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes worden al zeer gewaardeerd. Je klanten en andere zakenrelaties zullen de kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes op prijs stellen. Of je nu een zakje pepernoten of een bakje strooigoed verstuurt, een kleine attentie is altijd een goed idee. Je kunt zelfs chocoladeletters in brievenbus verpakking versturen.

Nu al kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes bestellen?

Het kan maar klaar zijn, toch? Dan hoef je je daar de rest van het jaar niet meer druk over te maken. En dat je je kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes nu al bestelt, wil niet zeggen dat je ze morgen al in huis hebt. Je kunt een datum afspreken waarop deze worden geleverd. Zo hoef je er zelf geen zorg voor te dragen dat de chocolade niet smelt en kost het je ook geen kostbare magazijnruimte. De kleine Sinterklaas relatiegeschenkjes worden voor jou gereserveerd en geleverd vanaf oktober 2021. Je hebt dus geen oude pepernoten of slappe speculaaspoppen. Alles is krakend vers tegen de tijd dat je je bestelling ontvangt.

Maak er een mooi Sinterklaasfeest van

De kans is aanwezig dat we dit jaar weer op de gewone, ouderwetse manier Sinterklaas kunnen gaan vieren. Dat de beperkingen zijn verdwenen en dat corona verleden tijd is. En dus is het misschien een goed idee om er een echt Sinterklaasfeest van te maken voor je personeel en hun kinderen. Nodig iedereen uit en zorg voor heerlijk strooigoed en een Sinterklaas met cadeaus. Organiseer Oud-Hollandsche spelletjes als sjoelen en koekhappen en maak er een nostalgische middag van. Je kunt er zelfs een kleurwedstrijd of een knutselwedstrijd aan verbinden. Hoe leuk is dat?

Geen zin in Sinterklaas? Wat denk je van Kerst?

Niet iedereen is zo enthousiast over het Sinterklaas-gebeuren. Maar gelukkig is het een paar weken later Kerst. De kersttijd is de perfecte periode om je personeel, klanten en zakenrelaties eens extra in de watten te leggen. Ook voor deze periode kun je, nu al, je bestellingen online plaatsen. Ga je voor een volkomen "over the top" Kerstfeest? Wil je iedereen je waardering tonen? Dan kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Door mensen af en toe wat extra's te geven, zorg je ervoor dat je waardering goed overkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *