Jouw foto als een herinnering, op jouw manier

Foto’s zijn meer dan een momentopname. Een foto is een herinnering. Het doet je terugdenken aan het moment dat de foto genomen werd. Een foto is op zichzelf een niet bewegend beeld. Maar de herinnering die een foto met zich mee kan brengen, maakt dat het moment je terugbrengt naar dat bewegende beeld. Foto’s wil je daarom op een zo mooi mogelijke manier laten zien. Je wilt ze bewaren, delen en presenteren. Zorgen dat zoveel mogelijk mensen het zien. Je kan ze ook delen met de mensen die erop staan, zodat ook zij de herinnering bij zich kunnen houden. Of juist bewaren voor jezelf, omdat het zo’n persoonlijk dierbaar moment was. 

 

Foto’s aan de muur

Zelf weet ik er alles van. Ik kreeg er één jaar geleden een voor mijn verjaardag: een photoflyer instax. De roze variant, zag ik toen ik het cadeaupapier uitpakte. Ik was erg blij met het cadeau. Al lang zat ik erover na te denken om een camera aan te schaffen die meteen de foto uitprint. Het geeft zo’n fijn retro-gevoel. Sindsdien is er een hele muur in de slaapkamer ontstaan. De welbekende foto’s aan de muur die iedereen op sociale media plaatst. Op de foto’s staan de meest diverse en geweldige herinneringen. Een avond met vrienden in ons nieuwe huis, die door wat spelletjes en drankjes voor sommigen iets te gezellig werd. Verjaardagen met de familie en vrienden, die mij terug doen denken aan het moment dat ik de kaarsjes op de taart uitblies. Maar ook de foto’s met mijn partner die we voor de kerstboom maakten. De eerste kerst in ons eigen huisje. Dat soort herinneringen zijn moeilijk vast te leggen. Maar deze camera heeft dat toch voor elkaar gekregen. Elke dag kijk ik even kort naar de fotomuur, met een brede glimlach op mijn gezicht. 

 

Frames in alle soorten en kleuren

Buiten de foto om, is ook het frame bij de Instax camera’s erg belangrijk. Deze zijn er in ontelbare soorten en kleuren. Hierdoor kan je deze voor de gelegenheid afwisselen. Maak bijvoorbeeld alle foto’s met je familie op een blauw frame en die met je vriend of vriendin op een rode. Ook voor een bedrijfsfeest is dit een leuk extraatje die jouw evenement perfect zal vastleggen. Hiervoor kan je zelfs jouw eigen bedrijfslogo op het frame laten printen, als branded foto frames. Zo leg jij perfect de manager vast die net een slokje te veel op had. Of die stille collega, toen hij helemaal losging tijdens de karaoke op dat liedje van Queen. De camera heeft zoveel opties, dat je bijna zou vergeten waar hij voor gemaakt is. Het vastleggen van belangrijke momenten, die door dit toestel altijd gekoesterd kunnen blijven worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *