Hoe word je wimper- en wenkbrauw styliste?

Altijd al gedroomd van een baan in de cosmeticawereld? Tegenwoordig kun je diverse trainingen volgen om een expert te worden op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. Vandaag vertelt Perfect Eyelash het een en ander over diverse trainingen die zij aanbieden. Welke trainingen dit zijn, lees je hieronder!

Allround lash & brow artist

De industrie van wimpers en wenkbrauwen is erg in opmars de laatste jaren. Na het volgen van deze vijf trainingen kun jij succesvol starten als wimper- en wenkbrauw stylist(e). De training bestaat uit diverse onderdelen, zoals een Brow Styling training en een Henna training. De trainingen worden afzonderlijk van elkaar gegeven en je kunt zelf een data inplannen. Je dient de vijf trainingen binnen drie maanden te volgen.

E-learning

Ook is het mogelijk om een online privé training te volgen. Een unieke manier om op je eigen tijd bij te scholen en zelfs een certificaat te behalen. De online training heeft dezelfde inhoud als een gebruikelijke live training. De theorie ontvang je in de vorm van een online presentatie, waarbij een van de trainsters de complete theorie doorleest. Je kunt direct al je vragen stellen. De diverse online trainingen zijn:

  • Lash Volume Lift;
  • Russian Volume;
  • Brow Lamination;
  • Henna Brows;
  • Allround Browstyling.

Certificaat

Heb je een training met een voldoende afgerond? Dan ontvang je een certificaat. Hiermee toon je aan dat je een professionele stylist(e) bent en klaar bent voor de cosmeticawereld. Voor veel trainingen heb je de mogelijkheid om binnen één jaar terug te komen met vragen of nood aan extra ondersteuning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *