Het juiste product voor krullen

Aunt Jackie's Kopen

Als je krullend haar hebt, zijn er een aantal bestandsdelen die vaak worden gebruikt in haarproducten, die je beter kunt vermijden. Parabenen, sulfaten en petrolatum zijn ingrediënten die krullend haar extra kunnen uitdrogen. Als je op zoek bent naar een shampoo of conditioner, kies dan voor een product dat is gemaakt met natuurlijke oliën en boters, dat is veel beter voor je haar. Aunt Jackie’s is een merk dat speciaal is gemaakt voor krullend haar en hier dus rekening mee houdt. Aunt Jackie’s kopen, is dan ook een slimme keuze als je krullend haar hebt. 

Aunt Jackie’s producten

De producten van Aunt Jackie’s worden gemaakt van natuurlijke producten en slechts een aantal conserveringsmiddelen om ervoor te zorgen dat de producten houdbaar blijven. Omdat de producten geen bestandsdelen bevatten zoals parabenen en sulfaten, is dit merk helemaal curly girl proof. Ze hebben verschillende shampoos, conditioners en maskers, die het haar voeden en verzachten. Ook de producten die het merk heeft om het haar te stylen, zijn speciaal geformuleerd om krullend haar te versterken en verzorgen.

Aunt Jackie's Kopen

Duurzame haarproducten voor krullen

Je wilt je eigen haar goed verzorgen, maar je wilt ook graag jouw steentje bijdragen aan duurzaamheid. Dan kies je voor duurzame haarproducten. Dit zijn bijvoorbeeld producten die geen microplastics bevatten, biologisch of vegan zijn. Er zijn tegenwoordig gelukkig meer dan genoeg merken die zich hier mee bezig houden. Zo kun je een shampoo zonder verpakking kopen. Maar ook met producten die jij in de keuken hebt liggen, kun je jouw haar verzorgen. Denk hierbij aan het maken van rijstwater, maar ook het gebruik van kokosolie kan heel goed werken voor jou haar. Of probeer eens zelf een masker te maken met ingrediënten zoals banaan, avocado, mayonaise en honing. Er zijn veel opties en gelukkig veel mensen die je zijn voorgegaan en de juiste recepten al hebben gevonden. Dat is wel zo makkelijk, dan kun je daar een beetje afkijken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *