Het gebruik van cupping cups

cupping cups

Een massagesalon kan buiten het masseren vaak ook nog extra diensten aanbieden. Dit zijn vaak ook vormen van masseren, maar dan toch net iets anders. Zo kun je namelijk gebruik maken van hotstones, maar je kunt ook gebruik maken van cupping cups. Dit zou je eventueel ook thuis kunnen doen. Het is dan wel van groot belang dat je je goed gaat inlezen voor je aan de slag gaat met de cups. Wanneer je het namelijk op een verkeerde manier doet dan zul je zien dat je ook schade kunt aanrichten aan je huid. Dat is absoluut niet de bedoeling en daarom zie je ook dat je dit ook beter kunt laten doen.

cupping cups

Een volledige massage

Je kunt er ook voor kiezen om jezelf helemaal te laten verwennen. Dan ga je namelijk naar een erkende massagesalon en kun je hier alle opties kiezen. Misschien hebben ze namelijk ook wel cupping cups die ze toepassen en hotstones. Dit in combinatie met een massage zal er voor zorgen dat je je dus helemaal tot jezelf zal komen. Lekker helemaal genieten en even niks aan je hoofd. Als je dan weer naar buiten loop voel je je helemaal herboren.

De verschillende cups

Je ziet ook dat er verschillende soorten cupping cups zijn die er worden gebruikt. Zo heb je hele grote en ook hele kleine. De grote cups worden gebruikt voor op je rug omdat je hier ook een groot oppervlakte hebt om op te werken en de hele kleine cups kunnen worden gebruik in het gezicht zodat je ook nauwkeurig te werk kan gaan. Dan heb je ook nog verschillende materialen, maar dat is juist voor masseur. die vindt het misschien fijn om met de een of juist met het ander te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *