Heb jij een goed excuus nodig voor nieuwe schoenen?

Vaak hoeven we geen excuus te bedenken voor nieuwe schoenen. Maar soms hebben we ze echt oprecht nodig en kunnen we alsnog geen goede reden bedenken en heb je plannen om jouw geld ergens anders aan uit te geven. Natuurlijk is het voor iedereen voor zich waar zij hun geld aan uit geven. Maar wij zetten een paar reden voor je op een rijtje waarom jij nieuwe schoenen nodig hebt. Voor je het weet zit jij bij Van Arendonk te kijken naar nieuwe schoenen van bijvoorbeeld Toral.

 

Er zijn namelijk redenen genoeg voor nieuwe schoenen

Voor veel vrouwen hoeven we niet te komen met nieuwe redenen waarom je schoenen moet kopen. Vaak zeggen die al dat je nooit genoeg schoenen hebt. Maar toch voor iedereen, soms heb je echt nieuwe schoenen nodig en zet je er geen geld voor apart.

Vaak is het ook dat mensen geld besparen op punten waar je soms niet op besparen. Want goede schoenen zijn essentieel. Schoenen geven je juist goede ondersteuning voor een goede houding. En wanneer jij veel loopt voor bijvoorbeeld werk, is het wel goed dat jij goede schoenen hebt. Want je moet wel de juiste ondersteuning hebben. Heb je die niet kan het zijn dat je verkeerd gaat lopen en dan loop je straks met klachten rond.

 

Maar wanneer je echt nieuwe schoenen moet hebben, wanneer je echt met kapotte schoenen aan het lopen bent. Dat kan natuurlijk niet en het is voor jezelf ook niet fijn. Ook wanneer de zool niet helemaal meer goed is, dan is het ook tijd voor nieuwe schoenen. Je kan ze misschien laten maken, maar soms ben je goedkoper uit om nieuwe schoenen te kopen. En wanneer je voetbedding al niet meer goed is, kan je ook schuin gaan lopen. Wat voor jouw voeten en houding ook helemaal niet fijn is. Dus dan is het wel goed dat je juiste en stevige schoenen hebt.

 

Heb je van jezelf al moeilijke voeten en heb je bijvoorbeeld steunzolen in jouw schoenen. Dan is het al helemaal belangrijk dat je goede en stevige schoenen hebt. Want je lichaam geeft dan al aan dat je steun nodig hebt bij jouw voeten en jouw houding, en dan is het wel fijn wanneer je die ook krijgt. En dat krijg je deels door de juiste schoenen. En veel mensen vergeten dat. Dus daarom is het juist zo belangrijk dat je goede, stevige schoenen hebt. En vooral schoenen die jou voldoende steun geven zodat jij goed kan lopen. En niet na 5 minuten al denkt dat je er last van krijgt. Want dan heb je niet de juiste schoenen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *