Green juice

green juice kopen

Green juice, een nieuwe manier om je gezonde leefstijl aan te vullen met een soort supplement. Zoals de naam doet vermoeden is het een groene sap. Echter koop je green juice niet in een pak in de supermarkt maar het (ver)kopen van green juice gebeurt in poedervorm. Daarom is het ook een supplement en geen smoothie. Om iets meer informatie te hebben over de voordelen van green juice hebben we voor jou een lijstje samengesteld waarmee jij kan bepalen of green juice kopen op jouw lijstje van to-do’s moet komen te staan!

green juice kopen

Green juices bestaan vaak uit groente, fruit, algen en soms zogenoemde superfoods. Deze worden gedroogd en vervolgens vermalen tot poeder. Op deze manier zitten alle goede voedingsstoffen vermengd door jouw smoothie of kun je deze wanneer je het poeder aanlengt met water in één glas binnenkrijgen. Hoewel het een supplement betreft kan het toch veel voordelen hebben voor je gezondheid. Hieronder hebben we een paar op een rijtje gezet.

Als je graag sport is een voordeel van green juice dat het spierherstel bevordert. Dit omdat green juices vaak veel eiwitten bevatten. Dit is iets waar je op kan letten bij het kopen van green juice. Ook bevatten de meeste soorten green juice algen die het immuunsysteem versterken.

Daarnaast bevat een goede green juice zogenaamde micronutriënten. Deze zijn in poedervorm goed door je lichaam op te nemen. Micronutriënten zorgen ervoor dat je energieniveau door de dag heen op peil blijft.

Er is nog meer te schrijven over de voordelen van een green juice maar we hopen dat bovengenoemde jou ervan overtuigd om een green juice kopen te overwegen in het belang van je eigen gezondheid. Want laten we wel wezen, het grootste voordeel van green juice is natuurlijk dat het makkelijk en snel te maken is, dus waarom niet beginnen met het nemen van green juice?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *