Een bos rozen versturen

De koning van de bloemen versturen in een boeket, het is tegenwoordig makkelijker dan ooit. Bestel een bos rozen bij een webshop of bij de plaatselijke bloemist. Door corona mist iedereen wel een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid. Om toch te laten weten dat je aan diegene denkt is de optie om een bos rozen te versturen ideaal. Tegenwoordig zijn rozen er in honderden misschien wel duizenden kleuren. Zo is er voor iedere gelegenheid wel een bijpassende roos. Een gemengd boeket rozen is ook een erg leuk cadeau om te geven. Tip: Zorg ervoor dat de kleur van de rozen bij elkaar passen.

Sommige kleuren vloeken erg met elkaar. Pas hiermee op bij het samenstellen van een bos rozen. Een mooie lichte kleuren combinatie is erg populair. Denk hierbij aan de kleuren wit, zachtroze en roze. Een andere populaire kleurencombinatie is de pastelmix. In deze mix zitten de pastel kleuren oranje, roze en wit. Zo zijn er natuurlijk veel meer combinaties, wees zelf lekker creatief en kijk wat het beste bij de persoon en de gelegenheid past. 

De rode roos

Naast een boeket gemengde rozen is een boeket rode rozen ook altijd goed. De rode roos wordt vaak geassocieerd met de liefde, maar steeds vaker wordt de rode roos ook gegeven bij jubileums en als bedankje. Er bestaan meer dan honderd verschillende rode rozen soorten. Het is een populaire bloem om te kweken, omdat iedereen gek is op de rode roos. Dit is begrijpelijk, want wees eens eerlijk als je denkt aan een roos, denk je aan een rode roos. De rode roos is niet voor niets de populairste bloem ter wereld. 

De oorsprong van verse rozen

Nederland staat over de hele wereld bekend als een bloemenland. De bloemen uit Nederland kom je nog tegen in China. Dit geldt ook voor de roos. Nederland is de grootste exporteur van de roos, ook al neemt dit wel af. Tegenwoordig zijn rozen uit Kenia en Ecuador ook erg populair. Dit komt door het klimaat in deze landen. De landen liggen beide dicht bij de evenaar en hebben daardoor een erg hoog klimaat. De rozen uit Ecuador kenmerken zich door een sterke en lange steel, de rozen uit Kenia daarentegen zijn wat kleiner en feller van kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *