Doorbreek het taboe

Iets aan je uiterlijk laten veranderen is en blijft voor veel mensen een taboe. Tegelijkertijd denken er meer mensen dan ooit tevoren wel eens na over een eventuele verandering. Op social media lijkt alles perfect en er is nog maar weinig ruimte voor natuurlijke schoonheid. Nu ben ik ook heus geen voorstander van alles maar laten verbouwen wat je kunt. Maar stel nou dat je ergens echt enorm onzeker over bent? Verdiend niet iedereen het om gelukkig te zijn?

Borstvergroting

Een borstvergroting kennen we meestal van de onnatuurlijk grote borsten die we voorbij zien komen. Toch hoeft het niet altijd groot, groter grootst. Het kan ook op een natuurlijke manier. Zo heeft een vriendin van mij bijvoorbeeld onlangs haar borsten laten vergroten naar een volle C. Wat ze had was nog geen A cup, het was niet veel meer dan een theezakje. En dat deed echt heel erg veel met haar zelfvertrouwen. Het is mooi dat deze mogelijkheid er dan is, zodat sommige mensen echt een stuk lekkerder in hun vel komen te zitten.

Haartransplantatie

Haren zijn ook zo’n voorbeeld waar mensen best onzeker over kunnen zijn. Ikzelf wil bijvoorbeeld al mijn hele leven mooi lang haar, maar helaas groeit het niet zo hard als ik graag zou willen. Al ben ik enorm blij dat het in ieder geval wel groeit op de plekken waar het zou moeten groeien. Hoeveel mannen scheren hun hoofd wel niet vroegtijdig kaal omdat er op bepaalde plekken op hun hoofd al helemaal geen haar meer groeit? Een haartransplantatie biedt hierbij de uitkomst!

Neuscorrectie

Een ander opvallend lichaamsdeel is de neus. Je gezicht is toch vaak de eerste indruk van een persoon. En een neus is daar dan weer het middelpunt van. Het is dan ook te begrijpen dat mensen met een opvallende neus daar niet altijd even zelfverzekerd over zijn. Op zoek gaan naar de perfecte neus hoeft zeker niet, maar wanneer je neus echt scheef staat of een enorme bobbel heeft snap ik wel dat je er misschien over nadenkt om daar iets aan te laten doen.

Al met al is iets laten veranderen aan je uiterlijk heus niet alleen maar iets slechts. Zeker in de tijd waarin we leven zijn er vele professional die uitstekend en veilig werk kunnen leveren. Zorg er alleen wel voor dat het iets is wat je echt alleen maar voor jezelf en je eigen geluk doet! Laat een ander nooit vertellen hoe jij eruit zou moeten zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *